Veelgestelde vragen

Je loopbaanbegeleiding is volledig privé. Je werkgever weet er dus niets van als jij dat niet wilt. Enkel wie jij erover vertelt, is op de hoogte. We garanderen jouw privacy en zetten dat ook op papier in een geschreven overeenkomst.

 

Jij bent uniek. Als we de zoektocht starten vanaf het startpunt, d.w.z. “Wie ben jij?”, dan rekenen we op de 8 uren om tot een stappenplan naar een nieuwe carrière te komen. Maar als je na 4u alleen verder kan – en dat gebeurt regelmatig – dan sluiten we na die 4 uur af. Zo kan je al aan de slag en kun je, moest je dit willen, de extra 4 uur bv. pas na een jaar gebruiken als je je klaar voelt voor de volgende grote vraagstukken. (Groei stopt immers nooit.)

 

We werken met Gromicoach in een ruim partnernetwerk. Daarnaast houden we ook contact met collega-coaches zodat we je maximaal kunnen ondersteunen in je zoektocht. 
Je kan starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zo kunnen we elkaar al wat beter leren kennen om te kijken wat we wel of niet voor elkaar kunnen betekenen.

 

We hebben 7 locaties: in Gent, Kortrijk en Brugge. Daarnaast voorzien we op de beide locaties ook loopbaancoaching in de natuur of online.

Je heb recht op 2 cheques (4u+3u). Gebruikte je al één cheque, dan heb je nog altijd een cheque over en heb je dus recht op nog 3u coaching. Als je die eerste cheque bij ons besteedde, dan plannen we je nieuwe coaching in bij dezelfde of een andere coach, zoals jij dit wil. Gebruikte je al twee cheques, dan doen we jou graag een vrijblijvend voorstel op maat.

 

Spreekt dit jou aan?

Wil je een afspraak voor een intakegesprek voor een loopbaancoachingstraject op maat of wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon? Heb je nog een andere vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op