Loopbaancoaching.net

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor U betekenen (Gromicoach VOF)

Loopbaancoach Inge Vandemoortele

Je kan bij mij terecht voor :

  • Individuele coaching
  • Loopbaancoaching (in de natuur of op kantoor)
  • Wandelcoaching / coaching in de natuur

[email protected]

+32 496 57 55 67

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk
‘t Veld 15
8310 Sint-Kruis

Inge Vandemoortele

Hoi, ik ben Inge Vandemoortele 

Van opleiding ben ik bio-ingenieur (een studiekeuze maken vond ik moeilijk;)), maar ik heb altijd een voorliefde gehad voor de sociale sector. Na verschillende jobs in de veevoedingssector ben ik bij de VDAB terechtgekomen. Eerst heb ik als projectconsulent social profit gewerkt, erna ben ik 10 jaar loopbaancoach geweest… een prachtige job!

In 2009 heb ik uit interesse een postgraduaat diversiteitsmanagement gevolgd. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik een lange periode loopbaanonderbreking genomen, eerst omwille van mijn zoontje, later omwille van twee zieke ouders… een intense periode met veel zware maar ook heel veel mooie momenten…een periode waarin ik veel “bijgeleerd” heb op verschillende vlakken.

In 2014 ben ik mij (dankzij mijn zoontje) gaan verdiepen in hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. In 2018 ben ik de opleiding talentbegeleider gestart bij Novilo. Deze opleiding heb ik in 2020 afgerond. Mijn eindwerk heb ik gemaakt rond uitzonderlijk hoogbegaafde (UHB) kinderen.

In 2019 heb ik bij Gromicoach de kans gekregen om twee passies te combineren… hoogbegaafdheid en coaching… een kans die ik met beide handen gegrepen heb.

In 2019 heb ik bij Inverde de opleiding “coachen in de natuur” gevolgd. Als coach werk ik liefst buiten (maar binnen kan ook!) omdat ik overtuigd ben van de meerwaarde van “coachen in de natuur”. Ik geef geen advies, maar

Sofie Van Den Eynde

Je kan bij mij terecht voor :

+32 485 78 30 46

Kasteellaan 45,

9000 Gent

Sofie Van Den Eynde

Hoi, ik ben Sofie

Vanuit een waarderende benadering zoek ik graag samen met jou naar wat je talenten en krachten zijn. Onderweg naar jouw doelen zijn deze soms op de achtergrond geraakt. Het is boeiend om vanuit een loopbaanvraag deze competenties opnieuw te ontdekken en te kunnen inzetten in verschillende aspecten van je leven.

Op die manier brengt de weg op zich zoveel meer rijkdom met zich mee.

Mijn jarenlange ervaring als hulpverlener in de sociale sector en als preventieadviseur psychosociaal welzijn op het werk leerde ze dat mensen die zich in een zeer moeilijke situatie of periode bevinden, nog steeds het beste geholpen kunnen worden door hen aan te spreken op hun krachten. ‘Wat aandacht krijgt, groeit’, blijkt hierbij telkens erg van toepassing.

Loopbaancoach Rudo Van Overbeke

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

Contact

[email protected]

+32 468 56 68 74

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

Rudo Van Overbeke

Zaakvoerder Gromicoach, Loopbaancoaching.net en The Gifted Network

Hoy, ik ben een oneindige optimist, bewust van mijn hoogbegaafdheid sinds 2016, gelukkig getrouwd met Marjolein Baes, super fiere vader van 4 unieke, ad-rem hoogbegaafde kinderen die mij even veel bijleren als ik hun. Een superteam dus dat vol goesting uitdagingen aangaat als gezin.Professioneel ben ik naast mijn fulltime job als solution-manager bij Liantis, binnen Hoogbloeier van 2015 tot en met 2020 actief als bestuurder. In die rol denk ik mee hoe we Hoogbloeier kunnen laten groeien en ons professioneel versterken om hoogbegaafde kinderen en volwassen maximaal te ondersteunen.

Oprichter van The Gifted Network. Een open netwerk van coaches die rond hoogbegaafdheid bezig zijn. Oprichter van Loopbaancoaching.net. Omdat de hoogbegaafde volwassenen recht hebben op een coaching op maat van hun snel en/of anders denkende  brein.Voor mezelf ben ik continue op zoek naar nieuwe technieken om mijn doelen scherp te stellen, mijn grenzen te verleggen en een gelukkig, uitdagend leven te blijven leiden (wat als HB’er een blijvende uitdaging is). Vanaf 2018 wordt rond deze ervaring van de laatste jaren, gecombineerd met heel uitgebreide kennis rond hoogbegaafdheid ook een luik ontwikkeld voor volwassenen. Dit wordt enerzijds vertaald naar individuele (loopbaan)coaching en anderzijds een pittig groepstraject. In dit traject help ik als expert en coach om je visie, je rollen en je lange termijndoelen scherp te stellen, de nodige tools aanreiken waarmee je kan experimenteren. En je een meer uitdagend, rustgevend, gelukkig leven laten ontdekken en uitbouwen. Kortom, wat grenzen verleggen. Ik ben er immers rotsvast van overtuigd dat iedereen een onontgonnen goudmijn aan potentieel heeft en dat het mijn plicht is mijn kennis te delen, zodat we samen die goudaders kunnen blootleggen en in dat proces van elkaar kunnen leren.

Ah ja, mijn naam is Rudo Van Overbeke – altijd handig als we elkaar met een naam kunnen aanspreken.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesrek aan. Dan kunnen we kijken of loopbaancoaching een optie kan zijn voor jou.