Loopbaancoaching.net : Wie zijn wij en wat kunnen wij voor U betekenen (Gromicoach VOF)

Loopbaancoach Inge Vandemoortele

Inge Vandemoortele

Loopbaancoaching

Hoi, ik ben Inge Vandemoortele

Van opleiding ben ik bio-ingenieur (een studiekeuze maken vond ik moeilijk;)), maar ik heb altijd een voorliefde gehad voor de sociale sector. Na verschillende jobs in de veevoedingssector ben ik bij de VDAB terechtgekomen. Eerst heb ik als projectconsulent social profit gewerkt, erna ben ik 10 jaar loopbaancoach geweest… een prachtige job! In 2009 heb ik uit interesse een postgraduaat diversiteitsmanagement gevolgd. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik een lange periode loopbaanonderbreking genomen, eerst omwille van mijn zoontje, later omwille van twee zieke ouders… een intense periode met veel zware maar ook heel veel mooie momenten…een periode waarin ik veel “bijgeleerd” heb op verschillende vlakken…

In 2014 ben ik mij (dankzij mijn zoontje) gaan verdiepen in hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid en in 2018 ben ik de opleiding talentbegeleider gestart bij Novilo.

Vanaf 1 juli 2019 start ik als loopbaancoach bij Gromicoach. Eén van mijn vele interessegebieden is “hoogbegaafdheid”, maar ik sta open voor elke loopbaanvraag!

Samen met jou wil ik graag stilstaan bij jouw drijfveren, jouw waarden, jouw kwaliteiten, jouw talenten, jouw mindset, jouw blokkades,… stilstaan om vooruit te gaan…

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • loopbaancoaching
  • Wandelcoaching
  • Coaching in de natuur

Contact

inge.vandemoortele@growth-mindset.be

+32 496 57 55 67

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

’t Veld 15
8310 Sint-Kruis

Loopbaancoach Rudo Van Overbeke

Rudo Van Overbeke

Coaching volwassenen

Hoy, ik ben een oneindige optimist, met een oneindig geloof in de positieve kracht van mensen.

Ik ben gelukkig getrouwd met Marjolein Baes, superfiere vader van 4 unieke, ad-rem kinderen die mij even veel bijleren als ik hun. Een superteam dus dat vol goesting uitdagingen aangaat als gezin.

Professioneel heb ik reeds heel veel functies bekleed. Telkens als er een beetje sleur kwam in een functie zorgde ik dat ik in een nieuwe uitdagende opdracht kon rollen. Vandaag ben ik solution manager bij Liantis. Naast deze functie, ben ik bij Hoogbloeier sinds 2015 actief als bestuurder. In die rol denk ik mee hoe we Hoogbloeier kunnen laten groeien en ons professioneel versterken om hoogbegaafde kinderen en volwassen maximaal te ondersteunen.

Sinds juli 2018 hebben m’n vrouw en ik samen Gromicoach opgestart waar we ons focussen op coaching van hoogbegaafde kinderen, hun ouders en hun leerkrachten. En sinds 1 juli 2019 hebben we nu ook een unit opgericht rond loopbaancoaching.

Dit is opgestart vanuit de overtuiging dat iedere volwassene een groot potentieel heeft. Ikzelf heb ooit het geluk gehad zo’n coach te hebben. Vandaag willlen we daarom via loopbaancoaching.net die kans nu ook geven aan andere volwassenen die voelen dat er nieuwe paden moeten bewandelt worden.

Voor mezelf ben ik continue op zoek naar nieuwe technieken om mijn doelen scherp te stellen, mijn grenzen te verleggen en een gelukkig, uitdagend leven te blijven leiden.

Ah ja, mijn naam is Rudo Van Overbeke – altijd handig als we elkaar met een naam kunnen aanspreken.

Je kan bij mij o.a. terecht voor :

  • Coaching volwassenen in groep 

Contact

rudo.vanoverbeke@growth-mindset.be

+32 468 56 68 74

Praktijk

Sint-Anna 25
8500 Kortrijk

Certification Date Jul 2015 – Jul 2020 (License 1837417)

Certified Positive Discipline Parent Educator (CPDPE)

Certified Positive Discipline Parent Educator (CPDPE)