1 juli 2019: Kick off – loopbaancentrum. De start van een mooi en spannend nieuw verhaal.

Vandaag start een mooi nieuw verhaal bij Gromicoach. We starten een apart luik op voor loopbaancoaching. We zijn vanaf vandaag een erkend loopbaancentrum.

We zitten in een snel evoluerende maatschappij waar de jobs van gisteren er vandaag soms niet meer zijn. De technologie evolueert snel en er ontstaan dus steeds nieuwe jobs.

In deze snel veranderende arbeidsmarkt wordt er van jou ook nog eens gevraagd langer te werken. Dit maakt dat je loopbaan er niet meer zo uitziet als bij onze ouders en grootouders. Daarom is het zeer gezond om op tijd en stond eens na te denken over jouw carrière tot hiertoe en je doelen op lange termijn weer scherp te stellen.

We willen met Gromicoach jou helpen in dit verhaal. Daarom zijn we zo blij dat we vandaag kunnen starten met loopbaancoaching samen met Inge.

Loopbaancoach Inge Vandemoortele

Inge Vandemoortele. Loopbaancoach met jaren ervaring bij de VDAB staat te popelen om jou te helpen in je loopbaan uitdagingen.

It’s your mind that creates this world

Wil je een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar? Of wil je nu direct al het loopbaanstuur in eigen handen nemen? Dan is ze de aan te spreken persoon!

Neem dan je loopbaanstuur in eigen handen

Maak dan vandaag nog de loopbaankeuzes die bij jou passen en jou de energie geven die je verdient. Het positieve effect zal zich niet enkel in je job laten merken maar ook in je privéleven.

Een loopbaancoaching kan je leven veranderen!

loopbaancentrum

Photo by Firmbee.com on Unsplash

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: