1 juli 2019: Kick off – loopbaancentrum. De start van een mooi en spannend nieuw verhaal.

Vandaag start een mooi nieuw verhaal bij Gromicoach. We starten een apart luik op voor loopbaancoaching. We zijn vanaf vandaag een erkend loopbaancentrum.

We zitten in een snel evoluerende maatschappij waar de jobs van gisteren er vandaag soms niet meer zijn. De technologie evolueert snel en er ontstaan dus steeds nieuwe jobs.

In deze snel veranderende arbeidsmarkt wordt er van jou ook nog eens gevraagd langer te werken. Dit maakt dat je loopbaan er niet meer zo uitziet als bij onze ouders en grootouders. Daarom is het zeer gezond om op tijd en stond eens na te denken over jouw carrière tot hiertoe en je doelen op lange termijn weer scherp te stellen.

We willen met Gromicoach jou helpen in dit verhaal. Daarom zijn we zo blij dat we vandaag kunnen starten met loopbaancoaching samen met Inge.

Loopbaancoach Inge Vandemoortele

Inge Vandemoortele. Loopbaancoach met jaren ervaring bij de VDAB staat te popelen om jou te helpen in je loopbaan uitdagingen.

It’s your mind that creates this world

Wil je een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar? Of wil je nu direct al het loopbaanstuur in eigen handen nemen? Dan is ze de aan te spreken persoon!

Neem dan je loopbaanstuur in eigen handen

Maak dan vandaag nog de loopbaankeuzes die bij jou passen en jou de energie geven die je verdient. Het positieve effect zal zich niet enkel in je job laten merken maar ook in je privéleven.

Een loopbaancoaching kan je leven veranderen!

loopbaancentrum

Photo by Firmbee.com on Unsplash

Als kritische sneldenkende volwassene loop je tegen heel wat zaken aan. Conflicten op het werk met een niet authentieke baas. Misverstanden onder collega’s omdat je interventies nogal raar landen. Thuis spanningen met je partner. En vooral de zoektocht naar jezelf. Herken je je in meer van deze lijst met kenmerken?

  • Je hebt een heel sterk rechtvaardigheidsgevoel.
  • Je functioneert het best solo.
  • Anderen kunnen je vaak niet volgen en dat geeft veel onbegrip.
  • Je ziet snel oplossingen voor problemen.
  • Je stelt hoge eisen, vooral aan jezelf.
  • Je vraagt je regelmatig af of dit het nu is.
  • Je hebt een hekel aan moeten en regeltjes.
  • Je hebt veel innerlijke onrust.
  • Je hebt een sterk gevoel van anders zijn.

Zorgen deze kenmerken bij jou nogal eens voor conflicten op je werk? Geeft jou dat veel frustraties?

Mogelijks ben je hiervoor zelfs al één of meer keer veranderd van werk? Dan hebben wij 10 tips voor je klaar die jou mogelijks al een stap vooruit kunnen helpen.

Had je iets aan deze post? Deel hem dan via jouw favoriete kanaal en inpireer ook anderen met deze kennis

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
WhatsApp
Email

Leave a comment