Think Different (Steve Jobs)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Heel inspirerend filmpje. En zo toepasbaar voor ons snelle en/of vreemde denkers. We sometimes are ‘The Crazy ones”, maar als je jezelf hebt leren aanvaarden en je gaat daarmee aan de slag dan kan je zo’n mooie dingen doen!

De drie verhalen die hij vertelt.

  1. Hoe het verhaal achteraf bekijken logisch lijkt maar nooit op het moment dat je het aan het schrijven bent. Connecting the dots.
  2. Zoek altijd iets dat je graag doet – je moet van je werk houden.
  3. Leef elke dag alsof het je laatste dag is. Stel elke dag jezelf de vraag. Als dit je laatste dag is. Zou je dan doen wat je gaat doen. Als je te veel dagen na elkaar moet zeggen dat dat niet het geval is. Zoek dan iets anders om te doen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=LuLw9_JEAsw” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” add_button=”right” btn_title=”Gratis kennismaking” btn_link=”url:http%3A%2F%2Floopbaancoaching.net%2Fwaarom-loopbaancoaching%2Fcontactformulier%2F|title:Covey%20voor%20snel%20denkenden||”]Kijk deze morgen in de spiegel en stel jezelf de volgende vraag : “Als dit de laatste dag is in m’n leven, zou ik dan doen wat ik vandaag ga doen?”

 

Als je teveel nee moet antwoorden moet je iets veranderen! Weet je niet direct hoe je dit dan kan aanpakken dan kunnen we zeker helpen. Vraag een volledig vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om te kijken of wij jou kunnen helpen met deze keuze.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: