Keuzes? Ben jij structureel ongelukkig? Neem het stuur dan in handen!

Dit filmpje vind ik nog steeds het meest griezelige filmpje. In dat eerste beeld herken ik vooral mezelf voor 2013. Als niet bewuste hoogbegaafde volwassenen voelde ik me zo anders. Niemand die me begreep. Ik werkte keihard. Deed van alles wat de ‘mensen’ van mij verwachtten maar ik bleef structureel ongelukkig. Tot op het punt van de burn-out.

Dankzij die burn-out en dankzij één persoon die professioneel in mij geloofde ben ik traag maar zeker uit dat dal gekropen. Stap voor stap heb ik ontdekt dat ik heel wat in mij had. Stap voor stap hielpen mensen mij om mezelf te leren kennen. Ik begon boeken te lezen. Ik begon cursussen te volgen. Stap voor stap werd ik meer mezelf.

Dit filmpje vat het mooi samen (Nee, ‘k heb wel niet zo’n grote budgetten maar in m’n geest ben ik echt zoveel rijker dan toen)

Dit filmpje kijk ik zelfs vandaag nog steeds af en toe, zeker nu met mijn ontslag en privé verschillende gezondheidsuitdagingen in de familie. Dit filmpje leert mij beseffen dat elk verhaal meerdere kanten heeft. En dat alles staat of valt met de keuzes die je zelf maakt.

Nu dus zowel in mijn loopbaan als privé.

Waarom blijf je steeds hetzelfde doen als het niet werkt?
Authenticiteit
Rudo Van Overbeke

Waarom blijf je steeds hetzelfde doen als het niet werkt?

Dit filmpje heeft geleerd dat kritisch zijn en niet in het plaatje passen eigenlijk een heel mooi en uniek talent mag zijn: Apple Steve Jobs The Crazy Ones – NEVER BEFORE AIRED 1997 – (Original Post) https://www.youtube.com/watch?v=OmqH1cWIMVY Een super inspirerend filmpje die mij in mijn moeilijke periode de kracht heeft

Read More »
Visie rond loopbaancoaching bij Gromicoach
Loopbaancoaching theorie
Rudo Van Overbeke

Kies jij de richting in je loopbaancoaching?

In essentie komen we tot 6 verschillende visies rond loopbaancoaching:
de aanpassingsvisie, de rekruteringsvisie
de matchingsvisie, de maatschappijkritische visie, de mobiliteitsvisie en de zelfsturingsvisie (Mijn covey favoriet 😉 )
Welke visie hebben wij bij Gromicoach?

Read More »
Je stelt hoge eisen, vooral aan jezelf.
Kenmerken
Rudo Van Overbeke

Je stelt hoge eisen, vooral aan jezelf

Stel jij hoge eisen? Zowel voor je collega’s, zeker voor je baas maar vooral aan jezelf. Zorgt dit kenmerk bij jou nogal eens voor conflicten op je werk? Geeft jou dat veel frustraties? Mogelijks ben je hiervoor zelfs al één of meer keer veranderd van werk? Dan hebben wij 10

Read More »
Terug naar boven
%d bloggers liken dit: