Happiness comes and goes. Fulfillment lasts. Fulfillment comes from relationships, belonging, and purpose.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Je moet niet altijd gelukkig zijn. De mens is daar niet op voorzien. Je kan niet altijd een facebook smile hebben. Maar je moet wel het gevoel hebben dat je een verschil hebt kunnen maken. Als dat ook niet zo is dan moet je mogelijks toch eens één en ander op de weegschaal leggen.

Ps. Simon kan het zo mooi en kalm vertellen – heerlijk om naar die man te luisteren[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=y6T-pKTGTFw” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”” add_button=”right” btn_title=”Vrijblijvende kennismaking” btn_link=”url:http%3A%2F%2Floopbaancoaching.net%2Fwaarom-loopbaancoaching%2Fcontactformulier%2F|title:Covey%20voor%20snel%20denkenden||”]Twijfel je of je wel de juist job hebt? Heb je niet het gevoel dat je iets doet wat jij belangrijk vindt? Wat een verschil maakt?

Of mogelijks focus je niet op de juiste dingen – heb je wel de juiste job maar vul je die niet in vanuit het juiste perspectief. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of loopbaancoaching iets kan zijn voor jou.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]