Inspiratie

Zoveel ouders die hun kind wel als hoogbegaafd zien maar zichzelf niet.
De hoogbegaafde ouder
Rudo Van Overbeke

Zo belangrijk om authentiek jezelf te worden

Veel van onze Gromicoach klanten komen hier voor hun kinderen. Het is echter zo belangrijk dat hun kinderen zien dat ze dit zelf als ouder ook durven vastnemen. Deze blog is zeker eens de moeite om te lezen Zoveel ouders die hun kind wel als hoogbegaafd zien maar zichzelf niet.

Read More »
Je hebt een heel sterk rechtvaardigheidsgevoel.
Kenmerken
Rudo Van Overbeke

Je hebt een heel sterk rechtvaardigheidsgevoel

Zorgen dat rechtvaardigheidsgevoel bij jou nogal eens voor conflicten op je werk? Geeft jou dat veel frustraties? Mogelijks ben je hiervoor zelfs al één of meer keer veranderd van werk? Dan hebben wij 10 tips voor je klaar die jou mogelijks al een stap vooruit kunnen helpen.

Read More »
Je functioneert het best solo.
Kenmerken
Rudo Van Overbeke

Je functioneert het best solo

Zorgt dit kenmerk bij jou nogal eens voor conflicten op je werk? Geeft jou dat veel frustraties? Mogelijks ben je hiervoor zelfs al één of meer keer veranderd van werk?  Dan hebben wij 10 tips voor je klaar die jou mogelijks al een stap vooruit kunnen helpen.

Read More »
Ben jij een pion in het grote schaakspel?
Anders
Rudo Van Overbeke

Waarom voel ik me zo anders

Veel van de vragen die we krijgen als klanten bij ons langskomen voor een gratis kennismakingsgesprek of als we ze ontmoeten op een thema avond van Gromicoach komen nogal eens op hetzelfde neer. Met stip op de eerste plaats komt Waarom voel ik me zo anders “Anders” niet in de

Read More »
Terug naar boven
%d bloggers liken dit: